marți, 29 decembrie 2009

CP 2010

BillyBob ne-a anuntat ca in primele saptamani din ianuarie 2010 vor aparea jocuri noi care ne vor testa abilitatile,o party in care pinguinii vor ajunge in camere secrete de care nimeni nu stia si niste locuri de munca noi(imaginati-va sa punem fi gunoieri sau ceva de genu=) ).Si sa nu uitam:Herbert(ursul polar malefic) nu a disparut.In misiunea noua ne vom confrunta iar cu el.Asa ca nu pierdeti primele zile din ianuarie.Nu aveti cum sa va plictisiti la CP.

CP Rullz

luni, 21 decembrie 2009

Robotii creati de Gary din EPF?

Abea acum am observat ceva ciudat.La "Sky Village","Sky Hill" si "Dojo Courtyard" s-au zarit roboti creati de "Gary" in EPF(Elite Penguin Force).Pentru cei care au jocul in misiunea 11 si 12 au fost vazuti 3 roboti.Trebuiau fii dezactivati.In ultima misiune robotii s-au combinat formand un Mega Robot.Poate acesti roboti sa aiba legatura cu noua misiune?Poate acesti roboti sa devine iar un Mega Robot chiar daca sunt dezactivati,iar agentii PSA si EPF sa-l opreasca?Vom afla in curand!

Aunt Arctic

Am auzit ca Aunt Arctic o sa vina la Club Penguin.Nustiu daca pentru voi e bine,dar pentru e minunat deoarece n-am vazut-o niciodata si nu am backgroud-ul cu ea.Poza aceasta nu este a mea, este a unui blog experimentat.

vineri, 18 decembrie 2009

Stire Bomba:Rockhopper

Era pe Sub Zero.Deodata apare Rockhopper.Era sa fac infart.Priviti imagini exclusive:

Itemul Free

Cu ocazia Craciunului non-membrii primesc un vechi item:catiulita de Mos Craciun.Era si logic sa nu primim asa ceva.Se gaseste la Ski Village.

Noul Pin

A aparut noul pin se poate lua de la Lodge Attic.E un om de zapada.Marfa nu?

Reintoarcerea

Imi pare rau ca n-am mai postat.Am avut nevoie de un ajutor.Acum il am YoBogdan200.El este si prietenul meu.Asa ca acum cand eu nu voi fii aici el ma poate ajuta.